Houten speelgoed Dino Torosaurus - Anamalz

» Schrijf de eerste beoordeling van dit product

€ 9,95
Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Snel overzicht

Deze stoere handgemaakte houten Dino Torosaurus van Anamalz is gek op hard rondrennen en wil jou als zijn speelkameraadje. Met zijn flexibele poten en staart kan je hem in allemaal gekke houdingen neerzetten en hij is ook leuk als eye-catcher voor in de kinderkamer. Geleverd met garantie voor uren speelplezier, generatie op generatie. Zijn horens zijn gemaakt van zacht kunststof dus je kan veilig met hem knuffelen!

De Anamalz verzameling is heel uitgebreid. Zo zijn er de Wilde dieren, Boerderijdieren, Pre-historische dieren en de speciale dieren uit Australië. Allemaal verkrijgbaar bij Olijk en Vrolijk. Met de Anamalz dieren kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten gaan en hun eigen dierenwereld nabootsen.

prev
next
Anamalz dinosaurus Torosaurus - houten speelgoeddieren
Meer afbeeldingen

Details

Productdetails:

• Anamalz houten speelgoed Dino Torosaurus

• Leuk speelgoeddier die je in allerlei gekke houdingen kan neerzetten. Ook mooie eye-catcher

• Ontwerper: Louise Causon-Scott - Australië

• Kleur: zie afbeelding hierboven, primair bruin en grijs

• Materiaal: FSC goedgekeurd esdoornhout en hoge kwaliteit textiel. Handbeschilderd met kindveilige verf

• Formaat: 10cm hoog en 18cm lang

• Gewicht: 109gr

• Veiligheid: Anamalz zijn leuk voor jong en oud. CE getest en goedgekeurd voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder

• Een deel van de opbrengst van Anamalz gaat naar het ASA fonds. Dat staat voor "animals saving animals"

Ontdek de Anamalz dierenwereld:

Lange tijd wist men niet waar de Anamalz nu eigenlijk vandaan kwamen. Zaten ze verborgen in de bomen? Of op een geheime plek die wij nog niet ontdekt hadden? En hoe lang zijn ze hier eigenlijk al? Sinds kort zijn we erachter bij Olijk en Vrolijk en hebben we ze met speciaal transport over laten komen uit Australië. Graag stellen wij ze aan jullie voor.

De Anamalz:

Anamalz zijn super leuke speelgoeddieren gemaakt van zacht aanvoelend FSC goedgekeurd hout en hoge kwaliteit textiel. Je kan de dieren met hun flexibele poten in allemaal gekke houdingen neerzetten. Er zijn heel veel verschillende soorten. Zo zijn er de Wilde dieren, de Boerderijdieren, Pre-historische dieren en een speciale Australië-collectie. Kinderen kunnen met deze vrolijke houten dieren hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen dierenwereld nabootsen.

Handwerk:

De Anamalz zijn volledig met de hand gemaakt dus elk exemplaar is uniek! Iedere Anamalz wordt met kindveilige verf handbeschilderd. Kwaliteit en duurzaamheid staat bij het gehele vervaardigingsproces centraal. Het FSC goedgekeurde hout wordt 30 dagen gedroogd om het splijten van het hout te voorkomen. Daarna worden alle onderdelen met de hand gevormd. De stoffen materialen worden genaaid en gezichten met de hand beschilderd op het hout. Daarna worden alle onderdelen met de flexi touw poten geassembleerd en op 20 punten gecontroleerd op kwaliteit.

Veiligheid, duurzaamheid en ‘ASA foundation’:

Alle Anamalz dieren zijn duurzaam. Ze zijn gemaakt van esdoornhout en komen van aangeplante bossen met het FSC keurmerk. Zelfs het resthout wordt weer hergebruikt. Elk dier is met de hand beschilderd met kindveilige verf en gemaakt in werkplaatsen die de hoogste internationale standaard nastreven. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled papier en de accessoires van gerecycled plastic. Alle dieren zijn getest volgens internationale normen en hebben een CE keurmerk. En wanneer je een Anamalz koopt gaat een deel van de opbrengst naar een goed doel, The ASA Foundation. Dat staat voor ‘animals saving animals’ ofwel ‘diertjes reden diertjes’.

Anamalz website: www.anamalz.com

Merk Anamalz
Model Anamalz-Torosaurus-TO2010
EAN-code 9343403000033
Afmetingen 10cm hoog en 18cm lang

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

copyright © 2020 Olijk en Vrolijk - Design: Montana Creations - Web development: FloorIS.nl