Heb jij zin om tijdens de vakantie zelf mee te mogen helpen op een boerderij en alles te ontdekken over het landleven? Dan is dit uitje dat Olijk en Vrolijk voor jou gevonden hebben echt helemaal het einde! Wij zijn op bezoek geweest bij Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers. Een superleuk educatief uitje voor families met kinderen in de leeftijd van 2 tot 8 jaar.

Op deze Avonturenboederij kan je alles ervaren van het Hollandse landleven. Ga een koe melken, rij op je eigen tractor, vaar een leuke tocht met een bootje, rij rond op je pony of verdwaal in het wilgendoolhof.

Maar er is nog veel meer te doen! Knuffel de dieren, ontdek de oude ambachten en proef de (h)eerlijke streekproducten. Behaal je boerderijdiploma en geniet van de vrolijke, educatieve shows van o.a. tv-idolen Fien & Teun. Teveel om op te noemen!

Omdat wij natuurlijk ook graag besparen hebben we hieronder een overzicht van links gezet waar je zou kunnen kijken voor actuele kortingsacties:
- ANWB: https://www.anwb.nl/landvananwb/avonturenboerderij-molenwaard
- AD: https://webwinkel.ad.nl/molenwaard
- Ticketveiling.nl: https://www.ticketveiling.nl/veiling/dagjes-uit/kinderuitjes/avonturenboerderij-molenwaard-17361

Meer informatie over openingstijden en routebeschrijving vind je hier: https://www.avonturenboerderij.nl/info/ 
Geniet van een leuk uitje en tot volgende keer weer! Groeten, Olijk en Vrolijk

Tip van Flip!: wil je net zoals de boer op de Avonturenboerderij een stoere kruiwagen? Kijk dan eens in onze winkel. Wij hebben een kleine metalen replica van een echte Franse boeren kruiwagen. Hiermee kan jij je eigen boerderij beginnen.