ervaringen olijk en vrolijk webwinkel

Op onze Olijk en Vrolijk website hebben wij helaas nog geen review tool waarmee wij reacties van klanten met jullie kunnen delen. Daarom laten we jullie voor nu nog even via onze blog zien wat voor enthousiaste ervaringen wij via de mail, facebook en twitter ontvangen. Niet om ons zelf op de schouders te kloppen maar om te laten zien hoe belangrijk wij het vinden dat u blij bent met uw bestelling en de wijze waarop het contact en de verzending naar u toe verloopt. Wij besteden veel van onze tijd om de service naar u toe te optimaliseren. Mocht u daarom tips of adviezen hebben voor verbetering dan staan wij daar natuurlijk altijd voor open!

Gisteren ontvingen wij de bovenstaande enthousiaste ervaringen van een aantal klanten die bij ons een gebreide poef en mooi speelgoed van Vilac hadden besteld. Hiervan worden wij natuurlijk olijk en vrolijk!

Tip van Flip!: Wilt u ook zo'n mooie gebreide poef of speelgoed van Vilac? Kijk dan eens in onze uitgebreide collectie. Tijdelijk is er een selectie van beide merken in de aanbieding.

grootste collectie gebreide poefen

 

grootste collectie vilac houten speelgoed