Eindelijk zijn ze er weer. Na lange tijd breien en een grote overtocht over zee hebben we ze weer in huis. De mooiste handgebreide wollen poefen in allerlei mooi trendy kleuren en verschillende maten. Allemaal natuurlijk heel herkenbaar rond en gemaakt van de hoogste kwaliteit dikke gevilte wol.

De Olijk en Vrolijk collectie is zelfs weer verder uitgebreid. Naast de al ruime keuze bestaande kleuren: grijs, lichtgrijs, beige, naturel, lichtblauw, koningsblauw, oker, zwart en chocolate brown hebben we nu 3 nieuwe kleuren aan de collectie toegevoegd. Zo is er warm rood, oranje en emerald/smaragd groen. Dit zullen ook de trendkleuren zijn voor het najaar 2013 waar we jullie later nog verder over zullen berichten. Maar je kan er maar beter op tijd bij zijn... ;-)

De gebreide poefen zijn super leuk om in de kinderkamer te gebruiken als fijne zitplek of als leuk object. Maar u kunt ze natuurlijk ook in ieder ander vertrek van uw interieur plaatsen en gebruiken. Afhankelijk van de maat zijn ze allen handig als zitplek, voetenbank, bijzettafel, koffietafel of gewoon om lekker op te hangen voor de TV. Met deze ronde gebreide poefen haal je absoluut een opvallende eye-catcher in huis.

Olijk en Vrolijk zijn ook druk bezig met het ontwerpen van nieuwe designs poefen. In de loop van het jaar zullen we jullie daar ook zeker van op de hoogte brengen. Neem in ieder geval alvast maar eens een kijkje in onze collectie via deze link en we zijn natuurlijk erg benieuwd wat jullie van de nieuwe kleuren gebreide poefen vinden.

Maten:
- Small 26cm hoog x 37cm ø  
- Medium 35cm hoog x 50cm ø    
- Large 30cm hoog x 62cm ø   
- XL 40 cm hoog x 85cm ø (lichtgrijs XL 35cm hoog x 80cm ø)  
- XXL 53cm hoog x 110cm ø  
(maten kunnen iets afwijken i.v.m. handwerk)

Mochten jullie vragen hebben bel of mail ons dan gerust. 
Vriendelijke groeten en prettig weekend alvast!

Olijk en Vrolijk