Het is alweer een aantal weken geleden dat wij onze laatste weekendtip met jullie deelden. Vanwege drukte was het er even ingeschoten maar dit weekend hebben we weer een hele leuke! We gaan naar het vernieuwde interactieve Madurodam in Den Haag.

Wie kent het niet? Waar je vroeger met je ouders langs de schitterende maquettes liep maar niks mocht aanraken. Alleen op de paden blijven! Alles was net levensecht en super klein. Maar in het nieuwe Madurodam, dat op 21 April dit jaar door Koningin Beatrix geopend is, mag veel meer!

Steek je handen uit de mouwen en blus een schip dat in brand staat, of ga de containers op een vrachtschip laden in de haven van Rotterdam. Je kan zelfs een vliegtuig laten opstijgen vanuit Schiphol of een dorpje redden van een overstroming door de Oosterscheldekering te sluiten!

Daarnaast leer je op een interactieve manier de geschiedenis achter veel bijzondere gebouwen in Nederland kennen. En wanneer je daarna nog energie over hebt kan er nog lekker gespeeld worden in de nieuwe themaspeeltuin.

Handig om te weten is dat je nu met 10% korting naar Madurodam kan. Je moet dan via de bijgaande link de tickets bestellen. Je kan ook combinatietickets kopen zodat je bijvoorbeeld ook naar het Omniversum kan of Sea Life Scheveningen. Het park is elke dag geopend van 9:00 – 20:00. (kassa sluit om 19:00)

 

Wist je dat?

Olijk en Vrolijk hebben ook een stukje Madurodam in het assortiment. De schitterende houten handgemaakte poppenvilla van Sirch. Wil jij ook een klein stukje Madurodam in de kinderkamer of ieder ander vertrek van uw interieur? neem dan eens een kijkje in de Sirch Villa.

Veel plezier!
Groeten Olijk en Vrolijk