Het is al eind januari en we hebben eigenlijk nog geen echte winter gehad met mooie witte sneeuwlandschappen waar we kunnen schaatsen, sleeën en sneeuwpoppen maken. Om toch alvast een beetje het winterse gevoel te krijgen hebben we weer een leuke uittip voor deze week, geschikt voor jong en oud. We gaan met korting naar SnowWorld!

Speciaal voor kinderen organiseert SnowWorld allerlei activiteiten. Zo kan je er je verjaardagspartijtje vieren, leuke skiles volgen en zelfs op kamp gaan. Er zijn 2 locaties waar je terecht kan: Zoetermeer en Landgraaf. SnowWorld Zoetermeer beschikt over 3 pistes tot 210 meter en 10 skiliften. SnowWold Landgraaf heeft 9 liften voor 5 pistes, waarvan de langste zelfs 520 meter is! Mocht je geen skispullen hebben dan kan je die daar allemaal voordelig huren.

 

En na het skiën, snowboarden of ravotten in de sneeuw krijg je natuurlijk zin in een lekkere maaltijd. Er zijn bij SnowWorld verschillende restaurants waar je dan een hapje kan gaan eten met o.a. allemaal lekkere kindermenu’s.

Omdat wij natuurlijk ook graag besparen hebben we hieronder een overzicht van links gezet met de actuele speciale aanbiedingen en kortingen wanneer je naar Snowworld gaat:
- HEMA
- ANWB
- SnowWorld

En meer informatie over openingstijden en routebeschrijving vindt je hier.
Geniet van een leuk weekend en tot volgende week weer!
Groeten,
Olijk en Vrolijk

Tip van Flip!: als je weer thuiskomt uit de winterse kou dan is er natuurlijk niks fijner dan lekker languit op de grond voor de buis te gaan liggen met een kopje warme chocolademelk. Kijk dan ook eens bij onze zachte warme vloerkleden die met de hand gemaakt zijn van 100% dikke natuurlijke wol.