De kerstvakantie staat al bijna voor de deur en de eerste sneeuw is al gevallen. Iedereen is net als wij al druk in de weer met de voorbereiding voor de feestdagen. Om even te ontsnappen aan alle hectiek hebben voor dit weekend daarom weer een leuke uittip voor kinderen. We gaan dit keer naar zeehondencrèche van Lenie ’t Hart in Pieterburen. Daar is het momenteel met 106 zeehonden een drukte van jewelste!

Het leuke van de zeehondencrèche is, naast dat het natuurlijk super is om alle kleine en grote zeehondjes te bekijken, dat het ook nog eens heel leerzaam is. Er zijn speciaal voor kinderen extra veel activiteiten. Zo is er een kinder-actiehoek met spelelementen en voor de allerkleinsten een indoor zandbak. Daarnaast kan je ook nog de speciale crèche-speurtocht volgen. Wanneer je alles hebt gezien en je hebt onderhand trek gekregen dan is er in het restaurant de mogelijkheid om lekkere taarten, poffertjes of hartige hapjes te eten.

Mocht je nog puf over hebben dan is het ook nog leuk om even door het dorp Pieterburen te wandelen. Er is een speciale wandelkaart beschikbaar met daarop alle highlights in het dorp.

Wil je alvast een wat voorpret beleven? Klik dan op het onderstaande plaatje en print de leuke kleurplaat uit.

Algemene informatie

 

Openingstijden:

10:00 tot 17:00 - (dagelijks van 1 oktober tot 1 april)

09:00 tot 18:00 - (dagelijks van 1 april tot 1 oktober)

12:00 tot 16:00 - (alleen op 1 januari)

De entreeprijs bedraagt € 8,00 per persoon per dag voor volwassenen, voor kinderen van 3 t/m 12 jaar € 5,00 per persoon (donateurs tot max 5 personen en kinderen jonger dan 3 jaar hebben gratis toegang).

Zeehondencrèche Lenie het Hart
Hoofdstraat 94a
9968 AG Pieterburen
telefoon: (0595) 526 526
fax: (0595) 528389
E-mail: info@zeehondencreche.nl
Website: http://www.zeehondencreche.nl

Veel plezier!
Groeten
Olijk en Vrolijk

Tip van flip!: ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeau? Kijk dan bijvoorbeeld eens bij de leuke Olijk en Vrolijk dieren die wij in ons assortiment hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld de Züny Ijsbeer en Pinguin. Handig als boeken-/cdsteun of deurstopper. En de leuke handgemaakte knuffels van Anne Claire Petit zijn ook super!