Het is vrijdagmiddag 7 juni en het weekend staat voor de deur. Wij hebben al helemaal zin in om eindelijk eens van het zonnetje te gaan genieten. Het heeft even geduurd maar met 23C hoor je ons niet klagen. :-) Om de late start van deze zomer te vieren heeft Olijk en Vrolijk nu de ZUNY ZOMERACTIE voor jullie opgezet. Zo maken we de start van deze zomer nog ietsje leuker!

Tijdelijk worden namelijk alle handgemaakte Zuny dieren GRATIS verzonden. De Zuny presse-papiers, boekensteunen en deurstoppers waren bij ons al super scherp geprijsd maar met deze extra korting wordt het nog leuker om een of meerdere Zuny dieren te bestellen. Grijp dus die kans en bestel snel je favoriete Zuny dier(en) via deze link.

TIP!: op 16 juni is het Vaderdag. Geef je vader nu extra voordelig een leuke Zuny presse-papier, boekensteun of deurstopper cadeau voor op zijn werkkamer. De Zuny dieren zullen geheid een glimlach op zijn gezicht teweeg brengen.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je eenvoudig contact met ons opnemen. De actie is geldig tot eind juni. Geniet van de zomer en tot volgende week. Dan hebben wij weer een leuk weekendtip voor jullie in petto.

Groeten
Olijk en Vrolijk