Sirch Sibis Lorette aanhangwagen

» Schrijf de eerste beoordeling van dit product

€ 120,00
Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Snel overzicht

De Lorette is de ultieme accessoire voor de Max en de Flix loopauto's – een hippe caravan! De caravan heeft een opklapbare laadklep en kan al het speelgoed en andere spulletjes vervoeren op de lange trip. Hij is gemaakt van berkenhout met stille veilige rubberen wielen. De caravan kan eenvoudig gekoppeld worden aan de Max en de Flix en is zowel geschikt voor binnen als buiten.

Bekijk hier de complete collectie van het Duitse merk Sirch.

prev
next
Sirch Sibis Lorette caravan-aanhangwagen voor Sirch loopauto's
Meer afbeeldingen

Details

Productdetails Sibis Lorette:

• Ultieme aanhangwagen voor de Max en de Flix loopauto’s van Sirch

• Gemaakt van gebogen berkenhout en stille rubberen wielen

• Opklapbare laadklep die voor de veiligheid langzaam sluit

• Geschikt voor binnen en buiten

• Gewicht: 3,8kg

• Geschikt voor 2 jaar een ouder

• Product voldoet aan de normering van TUV en de Spiel-Gut consumentenvereniging

Sirch:

Het Duitse Sirch heeft zich vanuit het oude ambacht als houten koetsenmaker in de afgelopen dertig jaar ontwikkeld tot een onderneming die gespecialiseerd is in de productie van verschillende soorten onderscheidende houten design producten. Het SIBIS assortiment bestaat uit hoge kwaliteit speelgoed en meubelen voor kinderen die passen in ieder interieur.

Design:

De Sibis productlijn, ontstaan in 2000, heeft haar naam te danken aan de twee ontwerpers Sirch en Bitzer: hun initialen vormen de basis van deze eenvoudige, maar onvergetelijke merknaam. De ontwerpen van Wolfgang Sirch en Christoph Bitzer zijn opmerkelijk door hun esthetische eenvoud, die het natuurlijke hout toont in haar allerbeste vorm en het materiaalgebruik tot een minimum beperkt. Ze verwierpen de veelal statische, praktische, maar lelijke ontwerpen van het meeste houten speelgoed en meubelen, dat momenteel beschikbaar is. Ze waren voorstander van een concept dat gebaseerd is op krachtige esthetische principes - het soort speelgoed en meubelen dat er goed uit moest zien in ieder interieur, zelfs in het meest chique of moderne huis. Mooi genoeg om als object te dienen in plaats van op te moeten bergen. De twee loopauto’s Max en Flix waren de eerste stappen in deze richting, gevolgd door andere modellen waaronder hobbelpaarden, een poppenwagen, een nieuwe variatie op de traditionele loopwagen, en een kruiwagen. Het miniatuur huis 'Villa Sibi' werd ontwikkeld als de eerste stap in het thema van de architectonische modellen om mee te spelen, maar die ook niet zou misstaan op de directiekamer van een architectenbureau of in de woonkamer.

Ontwerpers:

Wolfgang Sirch en Christoph Bitzer werden beiden geboren in 1964 en groeiden samen op in Memmingen, Zuid-Duitsland. Wolfgang studeerde interieurarchitectuur aan de Fachhochschule Rosenheim en Christoph is een volleerde beeldhouwer. Ze werken sinds 1994 met veel enthousiasme samen aan nieuwe Sirch design producten.

Merk Sirch
Model Sirch, sibis lorette
EAN-code 4016830120319
Afmetingen 30 cm hoog x 44 cm breed x 33 cm diep

Eigen labels

Anderen markeerden dit product met deze labels:

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

copyright © 2023 Olijk en Vrolijk - Design: Montana Creations - Web development: FloorIS.nl