Sirch Sibis Max houten design loopauto

» Schrijf de eerste beoordeling van dit product

€ 139,95
Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Snel overzicht

Kinderen zullen genieten van deze mooie loopauto met zijn eenvoudige en elegante design. En dankzij de solide en stille rubberen wielen zal uw kleine coureur geruisloos door het huis of buiten kunnen racen! De Max is gemaakt van met stoom gebogen sterk massief essenhout en geschikt voor kinderen van 2 jaar en ouder.

Tip!: Sirch heeft voor de Max ook een optionele aanhanger gemaakt genaamd Lorette (los verkrijgbaar). Hierin kan uw kind zijn speelgoed of andere spulletjes vervoeren. De Lorette is gemaakt van berkenhout en heeft een opklapbare laadklep.

Bekijk hier de complete collectie van het Duitse merk Sirch.

prev
next
Sirch loopauto Max - handgemaakt van hout

Details

Productdetails Sirch Sibis Max:

• Stoere geruisloze houten design loopauto - gemaakt van gebogen massief essenhout

• Optionele aanhanger Lorette is los verkrijgbaar voor de Max

• Geschikt voor binnen en buiten

• Formaat: 57cm breed x 37cm hoog x 25cm diep, zithoogte 23cm

• Gewicht: 3,3kg

• Geschikt voor kinderen van 2 jaar en ouder

• Product voldoet aan de normering van TÜV en de Spiel-Gut consumentenvereniging.

Sirch:

Het Duitse Sirch heeft zich vanuit het oude ambacht als houten koetsenmaker in de afgelopen dertig jaar ontwikkeld tot een onderneming die gespecialiseerd is in de productie van verschillende soorten onderscheidende houten design producten. Het SIBIS assortiment bestaat uit hoge kwaliteit speelgoed en meubelen voor kinderen die passen in ieder interieur.

Design:

De Sibis productlijn, ontstaan in 2000, heeft haar naam te danken aan de twee ontwerpers Sirch en Bitzer: hun initialen vormen de basis van deze eenvoudige, maar onvergetelijke merknaam. De ontwerpen van Wolfgang Sirch en Christoph Bitzer zijn opmerkelijk door hun esthetische eenvoud, die het natuurlijke hout toont in haar allerbeste vorm en het materiaalgebruik tot een minimum beperkt. Ze verwierpen de veelal statische, praktische, maar lelijke ontwerpen van het meeste houten speelgoed en meubelen, dat momenteel beschikbaar is. Ze waren voorstander van een concept dat gebaseerd is op krachtige esthetische principes - het soort speelgoed en meubelen dat er goed uit moest zien in ieder interieur, zelfs in het meest chique of moderne huis. Mooi genoeg om als object te dienen in plaats van op te moeten bergen. De twee loopauto’s Max en Flix waren de eerste stappen in deze richting, gevolgd door andere modellen waaronder hobbelpaarden, een poppenwagen, een nieuwe variatie op de traditionele loopwagen, en een kruiwagen. Het miniatuur huis 'Villa Sibi' werd ontwikkeld als de eerste stap in het thema van de architectonische modellen om mee te spelen, maar die ook niet zou misstaan op de directiekamer van een architectenbureau of in de woonkamer.

Ontwerpers:

Wolfgang Sirch en Christoph Bitzer werden beiden geboren in 1964 en groeiden samen op in Memmingen, Zuid-Duitsland. Wolfgang studeerde interieurarchitectuur aan de Fachhochschule Rosenheim en Christoph is een volleerde beeldhouwer. Ze werken sinds 1994 met veel enthousiasme samen aan nieuwe Sirch design producten. www.sirch.de

Merk Sirch
Model Sirch, sibis max
EAN-code 4016830120104
Afmetingen 57cm breed x 37cm hoog x 25cm diep, zithoogte 23cm

Eigen labels

Anderen markeerden dit product met deze labels:

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

copyright © 2022 Olijk en Vrolijk - Design: Montana Creations - Web development: FloorIS.nl