Grote tuin en zwembad voor Sirch Sibis Villa poppenhuis

» Schrijf de eerste beoordeling van dit product

€ 198,00
Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Snel overzicht

De houten outdoorset van Sirch is een echt must-have voor de eigenaar van het Sirch Villa poppenhuis.

Deze set bestaat uit een grote tuin (114cm breed), trap, catwalk, zonnedek, beweegbaar bankje en overdekt zwembad waarvan de voor- en achterzijde zijn voorzien van beweegbaar kindveilig acryl glas. Zet uw Sirch Sibis Villa eenvoudig in deze mooie tuin.

Bekijk hier de complete collectie van het Duitse merk Sirch.

prev
next
Poppenhuis tuin met overdekt zwembad Sirch Villa
Meer afbeeldingen

Details

Productdetails Outdoorset:

• Een schitterende grote tuin en overdekt zwembad als unieke aanvulling op uw Sirch Villa

• De set bestaat uit:

• Tuin

• Trap

• Catwalk

• Zonnedek

• Beweegbaar bankje

• Overdekt zwembad waarvan de voor- en achterzijde zijn voorzien van beweegbaar acryl glas.

• Gewicht: 12kg

• Geschikt voor 3 jaar en ouder

• Schaal 1:18

• Formaat outdoorset: 32 cm hoog x 114 cm breed x 64 cm diep

Sirch:

Het Duitse Sirch heeft zich vanuit het oude ambacht als houten koetsenmaker in de afgelopen dertig jaar ontwikkeld tot een onderneming die gespecialiseerd is in de productie van verschillende soorten onderscheidende houten design producten. Het SIBIS assortiment bestaat uit hoge kwaliteit speelgoed en meubelen voor kinderen die passen in ieder interieur.

Design:

De Sibis productlijn, ontstaan in 2000, heeft haar naam te danken aan de twee ontwerpers Sirch en Bitzer: hun initialen vormen de basis van deze eenvoudige, maar onvergetelijke merknaam. De ontwerpen van Wolfgang Sirch en Christoph Bitzer zijn opmerkelijk door hun esthetische eenvoud, die het natuurlijke hout toont in haar allerbeste vorm en het materiaalgebruik tot een minimum beperkt. Ze verwierpen de veelal statische, praktische, maar lelijke ontwerpen van het meeste houten speelgoed en meubelen, dat momenteel beschikbaar is. Ze waren voorstander van een concept dat gebaseerd is op krachtige esthetische principes - het soort speelgoed en meubelen dat er goed uit moest zien in ieder interieur, zelfs in het meest chique of moderne huis. Mooi genoeg om als object te dienen in plaats van op te moeten bergen. De twee loopauto’s Max en Flix waren de eerste stappen in deze richting, gevolgd door andere modellen waaronder hobbelpaarden, een poppenwagen, een nieuwe variatie op de traditionele loopwagen, en een kruiwagen. Het miniatuur huis 'Villa Sibi' werd ontwikkeld als de eerste stap in het thema van de architectonische modellen om mee te spelen, maar die ook niet zou misstaan op de directiekamer van een architectenbureau of in de woonkamer.

Ontwerpers:

Wolfgang Sirch en Christoph Bitzer werden beiden geboren in 1964 en groeiden samen op in Memmingen, Zuid-Duitsland. Wolfgang studeerde interieurarchitectuur aan de Fachhochschule Rosenheim en Christoph is een volleerde beeldhouwer. Ze werken sinds 1994 met veel enthousiasme samen aan nieuwe Sirch design producten.

Merk Sirch
Model Sirch, villa sibis gelände+pool
EAN-code 4016830160032
Afmetingen 32 cm hoog x 114 cm breed x 32 cm diep

Eigen labels

Anderen markeerden dit product met deze labels:

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

copyright © 2022 Olijk en Vrolijk - Design: Montana Creations - Web development: FloorIS.nl