XXL Dino ontworpen door Eero Aarnio, wit

» Schrijf de eerste beoordeling van dit product

€ 169,95
Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Snel overzicht

De mooie witte Dino van Eero Aarnio is een uniek stuk speelgoed, meubelstuk en een leuk designobject. Gemaakt van duurzaam gerecycled en zacht aanvoelend plastic. Iedereen die deze stoere witte Dino ziet zal hem willen aaien.

Hij is met 130cm lengte bijna levensecht. Kinderen kunnen er zowel binnen als buiten mee spelen en op zitten. Of zet de Dino in de kinderkamer, kantoor of ieder ander vertrek van uw interieur als bijzondere eye-catcher neer.

prev
next
Dino Eero Aarnio wit, XXL

Details

Productdetails:

• Levensgrote Dinosaurus wit

• Leuk extra groot speelgoed, meubelstuk en een unieke eye-catcher

• Geschikt voor binnen en buiten

• Ontwerper: Eero Aarnio

• Duurzaam

• Gemaakt van gerecycled plastic

• Kleur: wit

• Formaat: 130cm L x 32cm H x 40cm B

• Gewicht: 3500gr

• Geschikt voor kinderen

Eero Aarnio over zijn laatste ontwerpen: de Dino en Zoo

"Meestal associëren mensen zitten met stoelen, maar natuurlijk is het mogelijk om overal op te gaan zitten, bijvoorbeeld op rotsen, boomstronken, of een traptrede. Dit denken leide mij naar mijn eerste dierfiguurontwerp in 1972, de Pony. Op de pony kun je zijwaarts zitten of op zijn rug en bij de Dino blijft dit hetzelfde idee, behalve dat de Dino is ontworpen voor kleine kinderen."

"De Zoo dieren werden al geboren aan het einde van de jaren '60, toen onze kinderen klein waren. We creëerden samen een kinderprogramma voor op de televisie. Ik knipte uit gekleurd papier de vorm van een nijlpaard, een giraffe, een eland en een dinosaurus. Deze dinosaurus had ik ook in mijn hoofd toen ik later in 2000 de Dino ontwierp."

"Het uiteindelijke doel was om een ​​speelse en inspirerende omgeving te creëren voor kinderen. De grootste uitdaging bij het ontwerpen van de dierfiguren voor kinderen is om ze niet te realistisch te laten lijken, maar enige ruimte open te laten voor eigen verbeelding en creativiteit. Een kind is de meest onconventionele "ontwerper", in hun wereld is alles mogelijk."

Eero Aarnio:

De Finse ontwerper Eero Aarnio (geboren in 1932) is een van de grote vernieuwers van het moderne meubeldesign. In de jaren 1960, begon Eero Aarnio te experimenteren met kunststof, levendige kleuren en organische vormen, het doorbreken van de traditionele ontwerp conventies. Zijn nu iconische creaties zijn de Ball- (1963), de Pastille- (1968), en de Bubble- (1968) chairs die de popcultuur en de geest van hun tijd vertegenwoordigen. Veel van Aarnio's werken zijn opgenomen in de meest prestigieuze musea ter wereld, waaronder Victoria and Albert Museum in Londen, MoMA in New York en Vitra Design Museum in Weil am Rhein.

Eero Aarnio's persoonlijke website: www.eeroaarnio.com

Merk Eero Aarnio
Model Eero_Aarnio_Dino_wit
EAN-code Nee
Afmetingen 130cm L x 32cm H x 40cm B

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

copyright © 2020 Olijk en Vrolijk - Design: Montana Creations - Web development: FloorIS.nl