Algemene Voorwaarden Olijk en Vrolijk

 

Algemene informatie 

Naam: Olijk en Vrolijk
Adres:   Dorpsstraat 172, 3481 ER Harmelen
Tel: +31 (0) 348 448698
KvK: 52096157
BTW nr: NL001990507B52
Rek. nr: 400455625
IBAN: NL89KNAB0400455625
BIC: KNABNL2H

 

Koopovereenkomst

Kopen verloopt bij ons veilig en vertrouwd. Zo kunt u via iDEAL gebruik maken van uw vertrouwde en veilige internetbankierenomgeving bij uw eigen bank. Bij gebruik van een overschrijvingsformulier van uw bank kan het enige werkdagen duren voordat wij uw betaling ontvangen. Omdat uw order pas in behandeling wordt genomen op het moment dat wij uw betaling ontvangen hebben, dient u rekening te houden met een iets langere levertijd.
Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat u uw e-mailadres correct op de website invoert. De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen, dat wij uw order hebben ontvangen en dat de koopovereenkomst tussen u ‘de koper’ en Olijk en Vrolijk tot stand is gekomen. Olijk en Vrolijk is gerechtigd om bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen.
Wij behouden ons het recht voor, indien artikelen binnen 8 dagen na tot stand komen van koopovereenkomst niet betaald zijn, te verkopen aan een andere klant.
Elke bestelling geldt als aanvaarding door ‘de koper’ van onze Algemene Voorwaarden, die integraal deel uitmaken van de overeenkomst.

 

Prijzen

Al onze vermelde prijzen zijn inclusief Nederlandse omzetbelasting en exclusief andere heffingen van overheidswege en exclusief verzendkosten.
Alle aanbiedingen van Olijk en Vrolijk zijn vrijblijvend.
Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid van een product.
Zetfouten blijven te allen tijde voorbehouden.

 

Levertijd/ verzendkosten

Levering binnen Nederland vindt plaats binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling, mits het product op voorraad is. Levering in België en Duitsland kan enkele dagen langer duren.  
Wij leveren op het opgegeven afleveradres af.  
Genoemde levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn.  
Olijk en Vrolijk is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden.  
Olijk en Vrolijk heeft het recht gedeeltelijke leveringen te verrichten.  
Olijk en Vrolijk zorgt voor bezorging per post of verzending op enige andere wijze.  
Voor het verzendklaar maken en het bezorgen betaald u het bedrag dat voor het afsluiten van de bestelling wordt aangegeven.  
  Binnen Nederland:
  • Gratis bij bestellingen van € 100,- of meer
  • Briefpost                                  € 2,50
  • Pakketten van 0-30 kilo           € 4,95
  • Pakketten van 30-150 kilo       € 25,-
 
  België en Duitsland:
  • Pakketten van 0-30 kilo           € 8,50
  • Pakketten van 30-40 kilo         € 45,-
 
Extra kosten van nalevering worden door de koper gedragen.  
Olijk en Vrolijk hanteert een maximale levertermijn van 30 dagen, mits anderzijds schriftelijk is overeengekomen tussen ‘de koper’ en Olijk en Vrolijk. Na de maximale levertijd van 30  dagen heeft de koper het recht de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden en zal het geld worden teruggestort.  

 

Retourneren van gekochte artikelen

Goede service en garantie staan centraal bij Olijk en Vrolijk. Dus mocht u onverhoopt spijt hebben van uw aankoop dan kunt u het artikel alleen in onbeschadigde verpakking/staat binnen 7 dagen terug sturen (met uitzondering van speciaal voor u bestelde producten). U ontvangt dan uw geld terug, met uitzondering van de verzendkosten. De kosten voor de retourzending zijn voor u als koper.  
Indien is aangetoond dat een product niet aan de overeenkomst voldoet, dan heeft u de keuze het betreffende product te retourneren en te laten vervangen door een nieuw product of uw geld terug te krijgen (met uitzondering van verzendkosten). Hierbij moet u de volgende procedure volgen:  
  1. Neem contact met ons op per e-mail en geef daarin duidelijk aan de reden van retourneren en of u het product wilt ruilen of u geld terug wenst te ontvangen.
2. U ontvangt van ons na beoordeling van uw verzoek een retourzendingnummer.
3. U stuurt het product binnen 7 dagen na ontvangst in onbeschadigde verpakking/staat naar ons retour onder vermelding van uw retourzendingnummer.
4. Na controle van uw retourzending ontvangt u van ons een creditfactuur en zullen wij het geld zo snel als mogelijk op uw rekening terugstorten, doch uiterlijk binnen 30 dagen na terugzending.
 

 

Gegevensbeheer en privacy

Door het creëren van een account worden uw persoonsgegevens opgenomen in het klantenbestand van Olijk en Vrolijk.
Alle door u verstrekte gegevens worden enkel gebruikt voor interne en automatische verwerking in het kader van een verantwoord klantenbeheer en bedrijfsvoering voor de verkoop, zoals het verwerken van bestellingen.
Uw gegevens worden in geen geval verstrekt aan derden.
U ontvangt geen ongevraagde mail van Olijk en Vrolijk.
De wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens, zoals vastgelegd in de Wet Persoonsregistraties/de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden nageleefd.
Klanten hebben altijd de mogelijkheid hun eigen gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen.

 

Klachten of tips?

Tips zijn altijd welkom! Of heeft u een vraag of klacht? U kunt ons berichten op e-mail adres: klantenservice@olijkenvrolijk.nl.
Olijk en Vrolijk nemen alle reacties serieus en worden zo goed als mogelijk behandeld.

copyright © 2023 Olijk en Vrolijk - Design: Montana Creations - Web development: FloorIS.nl