Betaalmogelijkheden

 

Olijk en Vrolijk vinden het belangrijk dat je veilig en met plezier winkelt. In onze webwinkel wordt daarom alleen gebruik gemaakt van betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. Hieronder vind je alle mogelijk betaalwijzen terug, zodat je de betaalmethode kan kiezen die het beste bij je past.

Veiligheid
De betalingsgegevens die je doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Olijk en Vrolijk worden gelezen of achterhaald. Onderstaande uitleg geeft stapsgewijs aan hoe het betalingstraject verloopt.

Betalingstraject
Je hebt een keuze gemaakt voor een bepaald artikel in de winkel en je hebt je adres- en bezorggegevens ingevuld. Op je beeldscherm verschijnt het betaalscherm met de verschillende betaalmogelijkheden. Hieruit kies je de gewenste betaalwijze:

1. iDEAL (nl)
Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Bij een succesvolle verwerking is je betaling direct bij ons binnen en kunnen wij je order meteen in behandeling nemen.

Zo werkt het: betalen met iDEAL:

  1. 1. Wanneer je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschotbankiers, KNAB, bunq, Moneyou of Handelsbanken dan kan je gebruik maken van iDEAL
  2. 2. Je legt je bestelling in je winkelwagentje. Je kan vervolgens tijdens de afrekenprocedure kiezen om te betalen met iDEAL
  3. 3. Je wordt doorgeleid naar je eigen internetbankieromgeving, waar je betaling klaarstaat. Vul de ontbrekende gegevens in en doe een betaling
  4. 4. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven. Olijk en Vrolijk krijgt dan bericht dat de bestelling is betaald
  5. 5. LET OP!: Vergeet niet na het betalen terug te gaan naar onze site om je bestelling af te ronden!

2. Bankoverschrijving (nl/be/de)
Je kan het totaalbedrag ook vooraf overmaken op ons KNAB bankrekeningnummer 400455625 (IBAN-nummer: NL89KNAB0400455625 en BIC-nummer: KNABNL2H) t.n.v. Olijk en Vrolijk te Harmelen onder vermelding van je bestelnummer die je kan vinden in de orderbevestiging die je per e-mail ontvangt. Let op!: bij deze betaalmethode kan het enige werkdagen duren voordat wij jouw betaling hebben ontvangen. Omdat de order in behandeling wordt genomen nadat wij de betaling ontvangen hebben, dien je rekening te houden met een iets langere levertijd. Voor internationale betalingen kan je gebruik maken van ons BIC-nummer: KNABNL2H en IBAN-nummer: NL89KNAB0400455625.

3. Bancontact / MisterCash (be)
Bij deze betaalmethode (beschikbaar voor klanten uit België) kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via de Bancontact/MisterCash betaalmodule. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Bij een succesvolle verwerking is je betaling direct bij ons binnen en kunnen wij je order meteen in behandeling nemen.

Betalingsbevestiging
Wanneer wij de betaling hebben ontvangen dan zullen wij je per e-mail een bevestigingsfactuur sturen en je op de hoogte houden over de verdere voortgang. De eerder ontvangen orderbevestiging is nog geen betalingsbewijs.

Sisow
SISOW is de onderneming die het betaalproces verzorgt voor Olijk en Vrolijk.

Bankgegevens Olijk en Vrolijk
Olijk en Vrolijk
Dorpsstraat 172
3481 ER Harmelen
Nederland
KNAB bankrekeningnummer: 400455625
BIC nummer: KNABNL2H
IBAN: NL89KNAB0400455625

copyright © 2023 Olijk en Vrolijk - Design: Montana Creations - Web development: FloorIS.nl