Sirch Rive Gauche poppenhuis + inrichting

€ 253,00
Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Snel overzicht

Dit unieke houten design poppenhuis van Sirch uit Duitsland is zo mooi dat je waarschijnlijk zal overwegen om het in je woonkamer neer te zetten! De villa, genaamd Maison Rive Gauche, wordt speciaal voor je in opdracht handgemaakt van wit gewaxt berkenhout, onbehandeld eikenhout en verplaatsbare plexiglas wanden.

Naast het poppenhuis krijg je ook de complete inrichting erbij. Deze bestaat uit 4 stoelen, 2 bedden, 1 keuken, 1 sofa en een aluminium douche. Het leuke aan dit poppenhuis is dat kinderen er van alle kanten mee kunnen spelen.

Bekijk hier de complete collectie van het Duitse merk Sirch.

prev
next
Houten design poppenhuis, Sirch Maison Rive Gauche
Meer afbeeldingen

Details

Productdetails Sirch poppenhuis Maison Rive Gauche:

• Uniek houten design poppenhuis compleet met meubels, keuken en badkamer

• Leuk om mee te spelen of als eye catcher in uw interieur/kantoor

• Handgemaakt van mooi wit gewaxt berkenhout, onbehandeld eikenhout en plexiglas

• De plexiglas wanden kunnen verschoven worden zodat je de ruimtes zelf kan indelen

• Naast het poppenhuis krijgt u ook de inrichting: 4 stoelen, 2 bedden, 1 keuken, 1 sofa en een aluminium douche

• Geschikt voor 3 jaar en ouder. (bevat kleine onderdelen)

• Schaal 1:18

• Ontwerp: designers W. Sirch + C. Bitzer

• Formaat huis: 21 cm hoog x 81 cm breed x 28 cm diep

• Gewicht: 11kg

Sirch:

Het Duitse Sirch heeft zich vanuit het oude ambacht als houten koetsenmaker in de afgelopen dertig jaar ontwikkeld tot een onderneming die gespecialiseerd is in de productie van verschillende soorten onderscheidende houten design producten. Het SIBIS assortiment bestaat uit hoge kwaliteit speelgoed en meubelen voor kinderen die passen in ieder interieur.

Design:

De Sibis productlijn, ontstaan in 2000, heeft haar naam te danken aan de twee ontwerpers Sirch en Bitzer: hun initialen vormen de basis van deze eenvoudige, maar onvergetelijke merknaam. De ontwerpen van Wolfgang Sirch en Christoph Bitzer zijn opmerkelijk door hun esthetische eenvoud, die het natuurlijke hout toont in haar allerbeste vorm en het materiaalgebruik tot een minimum beperkt. Ze verwierpen de veelal statische, praktische, maar lelijke ontwerpen van het meeste houten speelgoed en meubelen, dat momenteel beschikbaar is. Ze waren voorstander van een concept dat gebaseerd is op krachtige esthetische principes - het soort speelgoed en meubelen dat er goed uit moest zien in ieder interieur, zelfs in het meest chique of moderne huis. Mooi genoeg om als object te dienen in plaats van op te moeten bergen. De twee loopauto’s Max en Flix waren de eerste stappen in deze richting, gevolgd door andere modellen waaronder hobbelpaarden, een poppenwagen, een nieuwe variatie op de traditionele loopwagen, en een kruiwagen. Het miniatuur huis 'Villa Sibi' werd ontwikkeld als de eerste stap in het thema van de architectonische modellen om mee te spelen, maar die ook niet zou misstaan op de directiekamer van een architectenbureau of in de woonkamer.

Ontwerpers:

Wolfgang Sirch en Christoph Bitzer werden beiden geboren in 1964 en groeiden samen op in Memmingen, Zuid-Duitsland. Wolfgang studeerde interieurarchitectuur aan de Fachhochschule Rosenheim en Christoph is een volleerde beeldhouwer. Ze werken sinds 1994 met veel enthousiasme samen aan nieuwe Sirch design producten.

Sirch Deutschland website: www.sirch.de

Merk Sirch
Model Sirch, sibis Maison rive gauche
EAN-code 4016830160049
Afmetingen 21 cm hoog x 81 cm breed x 28 cm diep

Eigen labels

Anderen markeerden dit product met deze labels:

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

copyright © 2023 Olijk en Vrolijk - Design: Montana Creations - Web development: FloorIS.nl