MOEP wieg / schommelstoel

» Schrijf de eerste beoordeling van dit product

€ 897,00
Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Snel overzicht

De MOEP is een unieke multifunctionele schommelstoelwieg en laat u de babytijd nog lang herinneren. Wanneer uw kleine moepie(s) aan een bedje toe zijn kan de wieg eraf en blijft er een prachtige schommelstoel over. Op de plek waar ooit de wieg zat zit nu een lectuurbak voor uw krant of kinderboek natuurlijk.

prev
next
Moep wieg en schommelstoel gekoppeld
Meer afbeeldingen

Details

Productdetails:

• MOEP wieg / schommelstoel

• Uniek multifunctioneel ontwerp

• Designer: Dirk Jan Ploos van Amstel / DvanDirk

• Handgemaakt

• Makkelijk te monteren

• Materiaal: berken multiplex met sterke kindervriendelijke HPL coating

• Kleur: wit

• Formaat: afmeting wieg = 80cm (L) x 45cm (B) x 30cm (H). Totale meubel = 180cm (L) x 60cm (B) x 80cm (H).

MOEP:

MOEP, voor een zoete herinnering en een lange nacht.

Er was eens een klein, blond meisje. Stoer, lief en eigenzinnig. De papa van dit meisje noemde haar moep. Het kleine meisje werd groot en kreeg een eigen meisje. Zij kreeg van haar opa dezelfde bijnaam. De papa van deze jongste moep gebruikte alle eigenschappen van de twee meisjes als inspiratie voor het ontwerp van het meubel MOEP. Een stoere, lieve, eigenzinnige en unieke wieg mét schommelstoel eraan vast. Een schommelstoelwieg dus. Zodat alle papa’s (en mama’s natuurlijk), samen met hun moepie de nacht in kunnen schommelen. MOEP versterkt de verbondenheid tussen ouder en kind door wiegje en schommelstoel met elkaar te verbinden, door beide elementen zichtbaar in elkaar te schuiven en letterlijk aan elkaar vast te knopen. Heel aards met een touw en een klassieke pen-gat verbinding. Verbindingen, die een symbool vormen voor samenzijn en verbondenheid.

DvanDirk:

Dirk Jan Ploos van Amstel is een jonge vooruitstrevende ontwerper die in 2007 afstudeerde als Master of Arts aan de Universiteit van Utrecht op het gebied van Participatory Culture. Na zijn studie startte hij met DvanDirk Participatory Design.

Bij al zijn ontwerpen kijkt hij hoe hij eindgebruikers van zijn ontwerpen kan laten participeren bij de totstandkoming van het uiteindelijke product. Vandaar ook Participatory Design. Hij is overtuigd dat een optimale gebruikersparticipatie bijdraagt tot duurzamer gebruik van producten. Als jonge vader van een dochtertje (nu drieënhalf jaar oud), heeft hij het afgelopen jaar met veel plezier gericht op het ontwerpen van baby- en kindermeubels. Dit heeft geleid tot verrassende producten waaronder de MOEP.

Merk DvanDirk
Model Moep Wit
EAN-code Nee
Afmetingen binnenafmeting wieg = 80cm (L) x 45cm (B) x 30cm (H). Totale meubel = 180cm (L) x 60cm (B) x 80cm (H)

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

copyright © 2023 Olijk en Vrolijk - Design: Montana Creations - Web development: FloorIS.nl