Design kinderstoel van hout - Sirch Michl

» Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Van: € 95,00

Nu voor: € 58,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Snel overzicht

Deze minimalistische design kinderstoel, de Sirch Sibis Michl, is handgemaakt van massief essenhout door de ontwerper Wolfgang Sirch uit Duitsland. De stoel is met zijn gebogen vorm ergonomisch voor kinderen en is een aanwinst voor ieder interieur.

De Michl kinderstoel is 34cm hoog, 35cm breed en 20,5cm diep en stapelbaar. Je kan de stoel schoonmaken met een schone, vochtige doek. Gebruik milde zeep.

Bekijk hier de complete collectie van het Duitse merk Sirch.


prev
next
Houten design kinderstoel - Sirch Sibis Michl
Meer afbeeldingen

Details

Productdetails Sirch Sibis Michl:

• Ergonomische design kinderstoel van massief essenhout. Een eye-catcher voor ieder interieur

• Formaten: 34cm hoog x 35cm breed x 20,5cm diep

• Gewicht: 2,4kg

• Product voldoet aan de normering van de TÜV en de Spiel-Gut consumentenvereniging.

Sirch:

Het Duitse Sirch heeft zich vanuit het oude ambacht als houten koetsenmaker in de afgelopen dertig jaar ontwikkeld tot een onderneming die gespecialiseerd is in de productie van verschillende soorten onderscheidende houten design producten. Het SIBIS assortiment bestaat uit hoge kwaliteit speelgoed en meubelen voor kinderen die passen in ieder interieur.

Design:

De Sibis productlijn, ontstaan in 2000, heeft haar naam te danken aan de twee ontwerpers Sirch en Bitzer: hun initialen vormen de basis van deze eenvoudige, maar onvergetelijke merknaam. De ontwerpen van Wolfgang Sirch en Christoph Bitzer zijn opmerkelijk door hun esthetische eenvoud, die het natuurlijke hout toont in haar allerbeste vorm en het materiaalgebruik tot een minimum beperkt. Ze verwierpen de veelal statische, praktische, maar lelijke ontwerpen van het meeste houten speelgoed en meubelen, dat momenteel beschikbaar is. Ze waren voorstander van een concept dat gebaseerd is op krachtige esthetische principes - het soort speelgoed en meubelen dat er goed uit moest zien in ieder interieur, zelfs in het meest chique of moderne huis. Mooi genoeg om als object te dienen in plaats van op te moeten bergen. De twee loopauto’s Max en Flix waren de eerste stappen in deze richting, gevolgd door andere modellen waaronder hobbelpaarden, een poppenwagen, een nieuwe variatie op de traditionele loopwagen, en een kruiwagen. Het miniatuur huis 'Villa Sibi' werd ontwikkeld als de eerste stap in het thema van de architectonische modellen om mee te spelen, maar die ook niet zou misstaan op de directiekamer van een architectenbureau of in de woonkamer.

Ontwerpers:

Wolfgang Sirch en Christoph Bitzer werden beiden geboren in 1964 en groeiden samen op in Memmingen, Zuid-Duitsland. Wolfgang studeerde interieurarchitectuur aan de Fachhochschule, Rosenheim en Christoph is een volleerde beeldhouwer. Ze werken sinds 1994 met veel enthousiasme samen aan nieuwe Sirch design producten. Sirch website: www.sirch.de

Merk Sirch
Model Sirch, sibis michl
EAN-code 4016830120807
Afmetingen 34 x 35 x 20,5 cm (HxBxD)

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

copyright © 2023 Olijk en Vrolijk - Design: Montana Creations - Web development: FloorIS.nl