Sirch Sibis Afra bureau

» Schrijf de eerste beoordeling van dit product

* Verplichte velden

€ 231,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Snel overzicht

Sirch heeft met de Afra een eigentijds kinderbureau ontworpen dat perfect past in uw interieur. Hij is gemaakt van fijn geschuurd berkenhout en heeft een uitsparing bekleed met mooi vilt (verkrijgbaar in grijs, rood of groen).

Deze uitsparing is de perfecte plek om blocnotes, schriften en boeken neer te zetten. Daarnaast heeft de Afra handige opbergmogelijkheid voor pennen en potloden. Het bureau past perfect bij de stoel Sepp of Xarre van Sirch.

Bekijk hier de complete Sirch collectie.

prev
next
Sirch Sibis Afra kinderbureau en Sepp stoeltje

Details

Productdetails Sibis Afra:

• Kinderbureau van fijn geschuurd berkenhout.

• Uitsparing voor blocnote, boek of teddybeer. Bekleed met hoge kwaliteit vilt in het groen, grijs of rood.

• Handige opbergmogelijkheid voor pennen en potloden.

• Geschikt voor ieder interieur, speciaal voor u handgemaakt op bestelling.

• Werbladhoogte: 52cm

• Gewicht: 12kg

• Geschikt voor kinderen van 2 jaar en ouder.

• Product voldoet aan de normering van TÜV en de Spiel-Gut consumentenvereniging.

Sirch:

Het Duitse Sirch heeft zich vanuit het oude ambacht als houten koetsenmaker in de afgelopen dertig jaar ontwikkeld tot een onderneming die gespecialiseerd is in de productie van verschillende soorten onderscheidende houten design producten. Het SIBIS assortiment bestaat uit hoge kwaliteit speelgoed en meubelen voor kinderen die passen in ieder interieur.

Design:

De Sibis productlijn, ontstaan in 2000, heeft haar naam te danken aan de twee ontwerpers Sirch en Bitzer: hun initialen vormen de basis van deze eenvoudige, maar onvergetelijke merknaam. De ontwerpen van Wolfgang Sirch en Christoph Bitzer zijn opmerkelijk door hun esthetische eenvoud, die het natuurlijke hout toont in haar allerbeste vorm en het materiaalgebruik tot een minimum beperkt. Ze verwierpen de veelal statische, praktische, maar lelijke ontwerpen van het meeste houten speelgoed en meubelen, dat momenteel beschikbaar is. Ze waren voorstander van een concept dat gebaseerd is op krachtige esthetische principes - het soort speelgoed en meubelen dat er goed uit moest zien in ieder interieur, zelfs in het meest chique of moderne huis. Mooi genoeg om als object te dienen in plaats van op te moeten bergen. De twee loopauto’s Max en Flix waren de eerste stappen in deze richting, gevolgd door andere modellen waaronder hobbelpaarden, een poppenwagen, een nieuwe variatie op de traditionele loopwagen, en een kruiwagen. Het miniatuur huis 'Villa Sibi' werd ontwikkeld als de eerste stap in het thema van de architectonische modellen om mee te spelen, maar die ook niet zou misstaan op de directiekamer van een architectenbureau of in de woonkamer.

Ontwerpers:

Wolfgang Sirch en Christoph Bitzer werden beiden geboren in 1964 en groeiden samen op in Memmingen, Zuid-Duitsland. Wolfgang studeerde interieurarchitectuur aan de Fachhochschule Rosenheim en Christoph is een volleerde beeldhouwer. Ze werken sinds 1994 met veel enthousiasme samen aan nieuwe Sirch design producten.

Merk Sirch
EAN-code Nee
Afmetingen 60 x 87 x 57 cm (HxBxD), werkbladhoogte 52 cm

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

copyright © 2023 Olijk en Vrolijk - Design: Montana Creations - Web development: FloorIS.nl