Sirch Sibis Sepp, houten kinderstoel

» Schrijf de eerste beoordeling van dit product

* Verplichte velden

€ 108,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Snel overzicht

De Sepp van Sirch uit Duitsland is een mooie design kinderstoel met minimalistische lijnen. Hij is gemaakt van fijn geschuurd berkenhout en bekleed met de beste kwaliteit sterk vilt in de kleuren rood, grijs of groen. Het is de perfecte aanvulling op het nieuwe kinderbureau Afra, ook gemaakt door Sirch.

Bekijk hier de complete Sirch collectie.

prev
next
Sirch Sibis Sepp, houten kinderstoel zijkant-1

Details

Productdetails Sirch Sibis Sepp:

• Kinderstoel van fijn geschuurd berkenhout, bekleed met de beste kwaliteit sterk vilt in het groen, grijs of rood.

• Leuk te combineren met het Xarre stoel/kruk en het kinderbureau Afra van Sirch.

• Geschikt voor ieder interieur, speciaal voor u handgemaakt op bestelling.

• Zithoogte: 33cm

• Gewicht: 3kg

• Geschikt voor kinderen van 2 jaar en ouder.

• Product voldoet aan de normering van TÜV en de Spiel-Gut consumentenvereniging.

Sirch:

Het Duitse Sirch heeft zich vanuit het oude ambacht als houten koetsenmaker in de afgelopen dertig jaar ontwikkeld tot een onderneming die gespecialiseerd is in de productie van verschillende soorten onderscheidende houten design producten. Het SIBIS assortiment bestaat uit hoge kwaliteit speelgoed en meubelen voor kinderen die passen in ieder interieur.

Design:

De Sibis productlijn, ontstaan in 2000, heeft haar naam te danken aan de twee ontwerpers Sirch en Bitzer: hun initialen vormen de basis van deze eenvoudige, maar onvergetelijke merknaam. De ontwerpen van Wolfgang Sirch en Christoph Bitzer zijn opmerkelijk door hun esthetische eenvoud, die het natuurlijke hout toont in haar allerbeste vorm en het materiaalgebruik tot een minimum beperkt. Ze verwierpen de veelal statische, praktische, maar lelijke ontwerpen van het meeste houten speelgoed en meubelen, dat momenteel beschikbaar is. Ze waren voorstander van een concept dat gebaseerd is op krachtige esthetische principes - het soort speelgoed en meubelen dat er goed uit moest zien in ieder interieur, zelfs in het meest chique of moderne huis. Mooi genoeg om als object te dienen in plaats van op te moeten bergen. De twee loopauto’s Max en Flix waren de eerste stappen in deze richting, gevolgd door andere modellen waaronder hobbelpaarden, een poppenwagen, een nieuwe variatie op de traditionele loopwagen, en een kruiwagen. Het miniatuur huis 'Villa Sibi' werd ontwikkeld als de eerste stap in het thema van de architectonische modellen om mee te spelen, maar die ook niet zou misstaan op de directiekamer van een architectenbureau of in de woonkamer.

Ontwerpers:

Wolfgang Sirch en Christoph Bitzer werden beiden geboren in 1964 en groeiden samen op in Memmingen, Zuid-Duitsland. Wolfgang studeerde interieurarchitectuur aan de Fachhochschule Rosenheim en Christoph is een volleerde beeldhouwer. Ze werken sinds 1994 met veel enthousiasme samen aan nieuwe Sirch design producten. Sirch website: www.sirch.de

Merk Sirch
EAN-code Nee
Afmetingen 52 x 30 x 36 cm (HxBxD), zithoogte 33 cm

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

copyright © 2020 Olijk en Vrolijk - Design: Montana Creations - Web development: FloorIS.nl